Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar is opgericht in 1923 met, vandaag de dag, vestigingen in Wassenaar en Boskoop. Griffioen Wassenaar is als duurzame ondernemer in het bezit van de certificaten van: MPS-GAP, NL Greenlabel, ‘On the way to PlanetProof’ en Groenkeur. Vanuit de vestiging in Boskoop worden onder de naam Hello Garden vasteplanten geleverd aan tuincentra in Europa.

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar BV

Griffioen Wassenaar BV produceert jaarlijks miljoenen vasteplanten op haar moderne kwekerijen. De gezonde en energieke onderneming bedient twee markten met succesvolle concepten: Hello Garden voor de retail en GreentoColour® voor landscaping. Zowel in verkoop, organisatie als productie loopt Griffioen altijd een stap vooruit.

Het bedrijf

Op een mens- en marktgerichte manier heeft Griffioen een organisatie opgebouwd met gedreven medewerkers die met plezier iedere dag werken aan de verdere ontwikkeling en uitbouw. In een moderne werkomgeving wordt geproduceerd voor Nederlandse markt maar ook in verschillende andere Europese landen vinden de vasteplanten hun weg via retailbedrijven naar de consumenten.

HEB JE MEER IN JE MARS?

VERSTERK DAN HET KANTOORTEAM BIJ GRIFFIOEN WASSENAAR IN BOSKOOP
DE MODERNE, SOCIALE EN MARKTLEIDENDE VASTEPLANTENKWEKERIJ

Administratief medewerker (24 uur, Boskoop)

De functie

Vanwege de sterke groei hebben wij vanaf begin september extra ondersteuning nodig voor allerhande werkzaamheden op kantoor. Hiervoor zoekt Griffioen een energieke administratief medewerker (24 uur).

De functie-eisen

Gezien de sterke klantgerichtheid naar de brede doelgroep vragen wij een HBO niveau voor de orderadministratie, facturatie, fustadministratie en overige taken die je gaat doen. Het proactief ondersteunen van het team is vanzelfsprekend en biedt zo een zeer afwisselend takenpakket. Hierbij schrik je niet terug van een druk voorjaarsseizoen.

Standplaats

Boskoop

Reageren

Word je getriggered door deze korte inleiding? Heb je aantoonbare ervaring met een vergelijkbare functie? Stuur dan uiterlijk 14 augustus je sollicitatie naar:

Griffioen Wasssenaar
Stefan Verbunt
stefan@griffioenwassenaar.nl
T  0031 (0)6 38 82 53 08