VACATURE

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar BV

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar is opgericht in 1923 met, vandaag de dag, vestigingen in Boskoop en Reeuwijk. Griffioen Wassenaar is als duurzame ondernemer in het bezit van de certificaten van: MPS-GAP, NL Greenlabel, ‘On the way to PlanetProof’ en Groenkeur. Onder de naam GreentoColour® bedient Griffioen vanuit Reeuwijk de openbaar groen markt. Vanuit de vestiging in Boskoop worden onder de naam Hello Garden vasteplanten geleverd aan tuincentra in Europa. De vasteplanten van Griffioen zijn in de tuincentra herkenbaar aan de vierkante P11 potten met het gegolfde etiket.

Griffioen Wassenaar BV is toonaangevend en trendsettend in vasteplanten. Met onze sterke concepten hebben wij een vooraanstaande positie opgebouwd. Wij kweken jaarlijks meer dan zes miljoen vasteplanten en zijn nationaal en internationaal een gewaardeerde speler op de markt.

Ons bedrijf

Op een mens- en marktgerichte manier hebben wij een organisatie opgebouwd met gedreven medewerkers die met plezier iedere dag werken aan de verdere ontwikkeling en uitbouw. In een moderne werkomgeving produceren wij voor Nederlandse markt maar ook in verschillende andere Europese landen vinden de vasteplanten hun weg via retailbedrijven naar de consumenten.

Voor ons innovatieve en groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een fulltime

MEDEWERKER PLANNING EN ADMINISTRATIE

De functie

Door de groei die het bedrijf doormaakt zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat die het hoofd administratie kan ondersteunen. Wij zoeken een strakke organisator met goede communicatieve vaardigheden die nauwkeurig weet te zorgen voor een correcte afhandeling van de werkzaamheden die betrekking hebben op het order/offerteproces, o.a. orders boeken, verzendlijsten maken, plannen van uitlevering, administratie van transportmiddelen, stickers enz. daarnaast ben je algemeen ondersteunend naast het hoofd administratie.

De functie-eisen
  • HBO/ MBO+ werk- en denkniveau
  • Flexibele persoon
  • Goede organisator en werkt gestructureerd
  • Kennis van de Engelse taal
  • Communicatief sterk, enthousiast en overtuigende persoonlijkheid
  • Collegiaal, goede teamspeler binnen de organisatie
  • Gedegen kennis van Excel, begrip van IT-processen, kennis van WinTree is een pré.
Arbeidsvoorwaarden

Herken je jezelf in de omschrijving van deze veelzijdige en verantwoordelijke functie? Ben jij het ondernemende type wat wij zoeken? Reageer dan direct. De beloning is zondermeer goed!

Reageren

Griffioen Wassenaar BV
Stefan Verbunt
E stefan@griffioenwassenaar.nl
T +31 (0)6 38 82 53 08