Griffioen Wassenaar BV is toonaangevend en trendsettend in vasteplanten. Met onze sterke concepten hebben wij een vooraanstaande positie opgebouwd. Wij kweken jaarlijks ruim vijf miljoen vasteplanten en zijn nationaal en internationaal een gewaardeerde speler op de markt. Wij telen vasteplanten in P11 op een verantwoorde wijze, met de certificaten van: MPS-GAP, NL Greenlabel, ‘On the way to PlanetProof’ en Groenkeur.

Onder de naam GreentoColour® bedienen we de openbaar groen markt. En onder het merk Hello Garden worden de vasteplanten geleverd aan tuincentra, in de herkenbaar blauwe, vierkante potten met het gegolfde etiket.

Wij zoeken een

OPVOLGER HOOFD TEELT

Arie is nu onze hoofd teeltverantwoordelijke. Door de productiegroei kan hij ondersteuning gebruiken. Wij zoeken iemand die dat kan bieden en zijn functie op termijn kan overnemen.

Ben jij een échte teeltman? Iemand die het klappen van de zweep kent? Die weet wat het seizoen betekent? Die een team mensen kan aansturen? En die zijn dag én het hele seizoen strak kan plannen? Dan maken wij graag kennis.

Wanneer je begint als de opvolger van onze hoofd teelt, werkt Arie je in: full time, op onze kwekerijen in Boskoop. Wanneer alles loopt, krijgt je je vaste contract, op den duur als Hoofd Teelt.

Loop binnen op de Insteek 54, mail stefan@griffioenwassenaar.nl of bel 06 38 82 53 08.