24 t/m 27 augustus 2016: Plantarium Boskoop

Het bestuur van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij geeft de 34e editie van Plantarium het thema “Show it!” mee. Dit thema biedt deelnemers kansen om te laten zien wat zij in huis hebben en dit te presenteren op Plantarium.

Actief met Groen
Plantarium voegt een nieuw event toe aan haar programma onder de naam “Actief met Groen”. Deze praktijk dag is bedoeld voor branchegenoten die met elkaar het gesprek aangaan over de markt, klanten, de kansen en bedreigingen en hoe het bedrijf in de markt functioneert. Een inspirerende dag met een hoog doe-gehalte.

Kwekers, hoveniers, landschapsarchitecten, boomverzorgers, retail, handelaars, leerlingen en leerkrachten uit het groene onderwijs, gaan met elkaar het gesprek aan over de markt, de klanten, de kansen en bedreigingen en hoe het bedrijf in de markt functioneert. “Het wordt een uiterst interessante dag met een hoog doe-gehalte”, zegt voorzitter Griep. Het feit dat de consument steeds meer in de gelegenheid wordt gesteld haar invloed uit te oefenen op het openbaar groen was voor Plantarium reden om zich op deze wijze te verbreden. “Veel van onze deelnemers zijn ook actief op de openbaar groen markt en hiermee slaan we twee vliegen in één klap”, aldus de vooruitblikkende voorzitter.

Griffioen Wassenaar is met een stand aanwezig. Ons standnummer is 122.

 

ThemalogoPlantarium_2016.home

Locatie
Plantariumgebouw
Italiëlaan 4
2391 PT Hazerswoude-Dorp
www.plantarium.nl

Openingstijden
woensdag 24 augustus: 09.00 – 18.00 uur
donderdag 25 augustus: 09.00 – 18.00 uur
vrijdag 26 augustus: 09.00 – 18.00 uur
zaterdag 27 augustus: 09.00 – 16.00 uur