GreentoColour® - vasteplanten in het openbaar groen

Hello Garden - vasteplanten voor de particuliere tuin

DOCUMENTATIE

De brochures en flyers van Griffioen Wassenaar kunt u hieronder inkijken of downloaden als PDF-files. Een gedrukte variant van enkele Nederlandstalige uitgaves kunt u opvragen via info@griffioenwassenaar.nl.

Hét openbaar groen vasteplanten concept

Bekijk de digitaal bladerbare versie.

Nieuwe brochure GreentoColour

Het is zover, de compleet vernieuwde brochure GreentoColour is per oktober 2022 gereed! Naast hoofdstukken over het GreentoColour-concept, ‘Hoe het werkt’ en ‘Beheer en onderhoud’ zijn er toepassingen te zien met schitterende beelden van recente aanplanten.

Wilt u een pdf ontvangen, en/of een brochure per post, dan kunt u hiertoe het aanvraagformulier invullen *). Na ontvangst van uw aanvraag wordt de nieuwe brochure z.s.m. aan u verstuurd.

* ) Uw gegevens worden gebruikt voor het toezenden van de brochure GreentoColour. Mogelijk wordt er door onze relatiebeheerder Henri Peters eenmalig contact met u opgenomen om uw interesse in het GreentoColour-vasteplantenconcept te peilen. Daarna worden uw gegevens verwijderd.

Brochure en diverse flyers GreentoColour®, alleen beschikbaar in het Nederlands

Vasteplanten voor tuincentrumverkoop

Digitale brochure HelloGarden

De Nederlandstalige Hello Garden brochure is alleen digitaal beschikbaar. Middels onderstaande knop vindt u uitgebreide informatie over het Hello Garden vasteplantenconcept voor tuincentra.

Hiernaast kunt u pdf’s inkijken of downloaden van (oude) Hello Garden brochures in het Duits, Engels en Frans. Deze brochures zijn alleen als pdf beschikbaar.

Flyers 2023 van de diverse workshops over vasteplanten volgen z.s.m.

Griffioens vasteplanten

Diverse flyers over Griffioens vasteplanten, alleen beschikbaar in het Nederlands.