Voor ons innovatieve en groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar

ASSISTENT (OPVOLGER) HOOFD TEELT

Door de groei die ons bedrijf doormaakt zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat die de huidige hoofd teelt kan ondersteunen en vervangen bij diens afwezigheid.

De functie

Goede teeltvaardigheid en communicatieve vaardigheden zijn een vanzelfsprekendheid bij de persoon die wij zoeken. Kritisch en nauwkeurig weet jij als meewerkend voorman op een moderne en enthousiaste manier leiding te geven en aan te sturen en de opkweek samen goed vorm te geven. Je bent een leergierige persoon die gedreven, nieuwsgierig en volhardend is. Ervaren maar ook jonge(re) kandidaten wordt hier de gelegenheid gegeven om in deze rol te groeien en op termijn door te groeien naar hoofd kwekerij.

Locatie Boskoop. Fulltime functie voor langere periode.

De functie-eisen
  • HBO opgeleid of HBO werk- denkniveau
  • Ervaring in leidinggevende functie
  • Goede teeltvaardigheden
  • In- en overzicht van moderne bedrijfsvoering en processen
  • Goede en betrouwbare organisator
  • Communicatief sterk, overtuigende persoonlijkheid
  • Collegiaal, goede teamspeler binnen de organisatie
Arbeidsvoorwaarden

Ben jij ondernemend, verantwoordelijk en zie je jezelf wel zitten in deze veelzijdige functie binnen een groen bedrijf? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. Het team is leuk en de beloning is zonder meer goed!

Reageren

Griffioen Wassenaar BV
Stefan Verbunt
E stefan@griffioenwassenaar.nl
T +31 (0)6 38 82 53 08

OVER GRIFFIOEN

als werkgever en erkend leerbedrijf

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar BV

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar is opgericht in 1923 met, vandaag de dag, vestigingen in Boskoop en Reeuwijk. Griffioen Wassenaar is als duurzame ondernemer in het bezit van de certificaten van: MPS-GAP, NL Greenlabel, ‘On the way to PlanetProof’ en Groenkeur.

Onder de naam GreentoColour® bedient Griffioen vanuit Reeuwijk de openbaar groen markt. Vanuit de vestiging in Boskoop worden onder de naam Hello Garden vasteplanten geleverd aan tuincentra in Europa.

Ons bedrijf

Griffioen Wassenaar BV is toonaangevend en trendsettend in vasteplanten. Met onze sterke concepten hebben wij een vooraanstaande positie opgebouwd. Wij verspreiden jaarlijks meer dan zeven miljoen vasteplanten in 15 verschillende landen.

Op een mens- en marktgerichte manier hebben wij een organisatie opgebouwd met gedreven medewerkers die met plezier iedere dag in een moderne omgeving werken aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van ons bedrijf.

Erkend leerbedrijf

SBB is een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Zij voeren taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen.

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

Griffioen is erkend leerbedrijf om vmbo-leerlingen of mbo-studenten te begeleiden.

Meer informatie: Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Geen passende vacatures?

Mogelijk hebben wij momenteel geen passende vacature maar als je belangstelling hebt voor ons bedrijf en sector komen we niettemin graag met je in contact!

Graag reageren naar:

Griffioen Wassenaar BV
E info@griffioenwassenaar.nl

Heroes in Green – Lerend werken in het groen

Griffioen Wassenaar BV Vasteplantenkwekerijen is een erkend leerbedrijf voor BOL / BBL / MBO / HBO leerlingen en is aangesloten als een van de stagebedrijven in Boskoop bij Heroes in Green.

Zou je graag bij ons werken en leren willen combineren, of stage willen komen lopen op onze mooie vasteplantenkwekerij in Greenport Boskoop?

Stuur dan direct een pm naar Stefan Verbunt met een korte pitch en je contactgegevens, en hij neemt contact met je op!

Griffioen Wassenaar BV
Stefan Verbunt
E stefan@griffioenwassenaar.nl
T +31 (0)6 38 82 53 08