Voor ons innovatieve en groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar

ASSISTENT (OPVOLGER) HOOFD TEELT MET EEN PASSIE VOOR VASTEPLANTEN

Locatie Boskoop, 40 uur

Heb je altijd al een passie gehad voor vasteplanten en wil je als meewerkend voorman graag samen met je team zorgdragen voor een prachtig eindproduct? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Werkzaamheden

Je bent als Assistent Hoofd Teelt dagelijks verantwoordelijk voor een enthousiaste groep vaste en seizoenmedewerkers en weet ze gemotiveerd mee te laten draaien in ons mooie bedrijf. Je werkt nauwkeurig en kan goed de werkzaamheden inplannen en coördineren, maar je bent ook flexibel als er onverwacht andere prioriteiten zijn. Je bent communicatief vaardig en samen met je collega Hoofd Teelt en jouw team zorg je voor de opkweek van een mooie kwaliteit vasteplanten. Je mag ervaren zijn, maar voor ons is het vooral belangrijk dat je leergierig en nieuwsgierig bent, en graag innovatief onze kwekerij verder wilt helpen groeien.

Kennis van vasteplanten en wellicht al wat ervaring met het telen ervan, is een pre voor deze functie, maar zowel ervaren als jonge(re) kandidaten met ambitie en groene vingers dagen we graag uit om te solliciteren op deze veelzijdige instapfunctie, waarbij je binnen enkele jaren kunt doorgroeien naar Hoofd Teelt.

Wij vragen
  • (Agrarisch) HBO opgeleid of HBO werk- denkniveau
  • Passie voor vasteplanten
  • Enige ervaring in leidinggeven
  • Goede teeltvaardigheden
  • Ervaring met moderne bedrijfsvoering en uitvoeren van processen
  • Communicatief vaardig
  • Een goede teamspeler binnen de organisatie en in je eigen team
Wij bieden

Een groene en gezellige werkomgeving waar gelachen wordt op zijn tijd en hard gewerkt wordt. Je komt te werken in een betrokken team van collega’s voor een goed salaris. Daarbij bieden we je ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen, en organiseren we jaarlijks diverse leuke activiteiten vanuit onze personeelsvereniging.

Locatie Boskoop. Fulltime functie (40 uur) voor langere periode.

Reageren

Griffioen Wassenaar BV
Stefan Verbunt
E stefan@griffioenwassenaar.nl
T +31 (0)6 38 82 53 08

OVER GRIFFIOEN

als werkgever en erkend leerbedrijf

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar BV

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar is opgericht in 1923 met, vandaag de dag, vestigingen in Boskoop en Reeuwijk. Griffioen Wassenaar is als duurzame ondernemer in het bezit van de certificaten van: MPS-GAP, NL Greenlabel, ‘On the way to PlanetProof’ en Groenkeur.

Onder de naam GreentoColour® bedient Griffioen vanuit Reeuwijk de openbaar groen markt. Vanuit de vestiging in Boskoop worden onder de naam Hello Garden vasteplanten geleverd aan tuincentra in Europa.

Ons bedrijf

Griffioen Wassenaar BV is toonaangevend en trendsettend in vasteplanten. Met onze sterke concepten hebben wij een vooraanstaande positie opgebouwd. Wij verspreiden jaarlijks meer dan zeven miljoen vasteplanten in 15 verschillende landen.

Op een mens- en marktgerichte manier hebben wij een organisatie opgebouwd met gedreven medewerkers die met plezier iedere dag in een moderne omgeving werken aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van ons bedrijf.

Erkend leerbedrijf

SBB is een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Zij voeren taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen.

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

Griffioen is erkend leerbedrijf om vmbo-leerlingen of mbo-studenten te begeleiden.

Meer informatie: Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Geen passende vacatures?

Mogelijk hebben wij momenteel geen passende vacature maar als je belangstelling hebt voor ons bedrijf en sector komen we niettemin graag met je in contact!

Graag reageren naar:

Griffioen Wassenaar BV
E info@griffioenwassenaar.nl

Heroes in Green – Lerend werken in het groen

Griffioen Wassenaar BV Vasteplantenkwekerijen is een erkend leerbedrijf voor BOL / BBL / MBO / HBO leerlingen en is aangesloten als een van de stagebedrijven in Boskoop bij Heroes in Green.

Zou je graag bij ons werken en leren willen combineren, of stage willen komen lopen op onze mooie vasteplantenkwekerij in Greenport Boskoop?

Stuur dan direct een pm naar Stefan Verbunt met een korte pitch en je contactgegevens, en hij neemt contact met je op!

Griffioen Wassenaar BV
Stefan Verbunt
E stefan@griffioenwassenaar.nl
T +31 (0)6 38 82 53 08