VACATURE(S)

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar BV

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar is opgericht in 1923 met, vandaag de dag, vestigingen in Boskoop en Reeuwijk. Griffioen Wassenaar is als duurzame ondernemer in het bezit van de certificaten van: MPS-GAP, NL Greenlabel, ‘On the way to PlanetProof’ en Groenkeur.

Onder de naam GreentoColour® bedient Griffioen vanuit Reeuwijk de openbaar groen markt. Vanuit de vestiging in Boskoop worden onder de naam Hello Garden vasteplanten geleverd aan tuincentra in Europa.

Ons bedrijf

Griffioen Wassenaar BV is toonaangevend en trendsettend in vasteplanten. Met onze sterke concepten hebben wij een vooraanstaande positie opgebouwd. Wij verspreiden jaarlijks meer dan zeven miljoen vasteplanten in 15 verschillende landen.

Op een mens- en marktgerichte manier hebben wij een organisatie opgebouwd met gedreven medewerkers die met plezier iedere dag in een moderne omgeving werken aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van ons bedrijf.

Voor ons innovatieve en groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar

TEAMLEIDER LOGISTIEK

Als groeiend bedrijf zoeken wij iemand die ons Hello Garden-team komt versterken.
Heb jij ervaring in de logistiek en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word dan onze logistiek teamleider in Boskoop!

De functie

Als logistiek teamleider in Boskoop draag jij bij aan het volledige proces en zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat de planten op tijd vervoerd worden naar groothandels en winkels. Aan jou de taak om de logistieke medewerkers aan te sturen, planningen te maken en het volledige proces te overzien, zodat er kan worden bijgestuurd waar nodig. Werkzaamheden zijn onder meer orderpicken, labelen, machinebeheer en het verhelpen van storingen.

Locatie Boskoop. Fulltime functie voor langere periode.

De functie-eisen
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden; je stuurt een groot team aan
  • Goed overzicht kunnen houden
  • Ervaring binnen de logistiek
  • Pré: handig met administratie-software
  • Pré: in staat om kleine technische storingen te verhelpen
  • Een motivator met groene vingers!
Arbeidsvoorwaarden

Ben jij ondernemend, verantwoordelijk en zie je jezelf wel zitten in één van deze veelzijdige functies binnen een groen bedrijf? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. Het team is leuk en de beloning is zonder meer goed!

Reageren

Griffioen Wassenaar BV
Stefan Verbunt
E stefan@griffioenwassenaar.nl
T +31 (0)6 38 82 53 08