kwekerij Boskoop

kwekerij Boskoop

kwekerij Boskoop

kwekerij Boskoop - sorteerbaan

kwekerij Boskoop - sorteerbaan

kwekerij Boskoop - klaar voor distributie

Hello Garden - displaytafel

kwekerij Boskoop

Griffioen kwaliteit vasteplanten

De vasteplanten van Griffioen komen voor 100% van de eigen kwekerij en worden duurzaam gekweekt in veenarme substraten. De potten worden hergebruikt.

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke meststoffen naast de zogenaamde slow release meststoffen.

Duurzaamheid / biodiversiteit

Griffioen kiest voor transparantie waarbij milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten aandacht krijgen. Griffioen Wassenaar is MPS-GAP gecertificeerd en heeft score A met het NL Greenlabel duurzaamheidspaspoort.

Er wordt samengewerkt met de Bijenstichting, Nederland Zoemt en de Vlinderstichting met als doel middels het juiste sortiment vasteplanten de biodiversiteit te bevorderen.

Diverse leverstadia

Het Hello Garden verkoopconcept werkt op het snijvlak van sortiment en visualiteit: een brede keuze die visueel aantrekkelijk is. U als klant bepaalt welk leverstadium u bestelt via de webshop: ‘ontluikend’, ‘frisgroen’, ‘knop/bloem’. Binnen het stadium ‘frisgroen’ kunt u kiezen uit ‘nog klein’ of ‘potvol’.

Constante stroom frisse planten

Tuincentra kunnen met een inlogcode 24/7 bestellen via de webshop. Het aanbod van vasteplanten wordt automatisch elke anderhalve minuut geactualiseerd.
De leveringen van de vasteplanten lopen rechtstreeks of via de bekende kanalen zoals Bouman, Waterdrinker, Plantcollect, etc.

Thema’s

Alle vasteplanten zijn ingedeeld in thema’s (met bijbehorende tafelbanners). De consument kan eenvoudig zoeken op bijvoorbeeld geur of kleur, of planten die insecten aantrekken. Gedurende het seizoen wordt het assortiment per thema continu aangepast om de beste visuele aantrekkelijkheid te borgen.

Persoonlijke begeleiding

Het tuincentrum wordt deskundig begeleid bij het maken van keuzes en de verkoop van het assortiment vasteplanten voor een optimaal rendement. Vaak is een hoger rendement te behalen door minder tafels te plaatsen met de juiste thema’s of door regelmatiger in kleinere hoeveelheden te bestellen.

Consumenteninformatie

Elke plant van Griffioen heeft een eigen (golf)etiket met informatie en een unieke barcode per soort.
Via de QR-code kan de consument meer informatie vinden. Ook is er een speciale website beschikbaar voor de consument, www.HelloGarden.nl.

Wilt u een voorstel voor uw vasteplantenafdeling inclusief rendementsberekening?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.