Griffioen nu ook deelnemer Suite MKB
Wilt u, als hovenier, online een stukslevering vasteplanten bestellen bij Griffioen Wassenaar via uw eigen software? Griffioen is sinds kort deelnemer aan Suite MKB: online bedrijfssoftware, speciaal ontworpen voor hoveniers.

Become-IT, leverancier van de Suite MKB bedrijfssoftware, maakt het voor u als hovenier eenvoudiger om onze vasteplanten te bestellen. Vanuit een offerte of plantenlijst kunt u zoeken in de plantenbank en onze beschikbaarheid zien met de actuele prijzen.

Wat is Suite MKB?

Het is online bedrijfssoftware, speciaal ontworpen voor hoveniers. Het stelt u in staat om de bedrijfsprocessen te beheren – van het maken van offertes tot het plannen van projecten en het bijhouden van gewerkte uren – allemaal op één centrale plek.

Het was voor Griffioen dan ook belangrijk om deel te nemen aan de ‘Bibliotheek’ van Suite MKB. Deze ‘Bibliotheek’ is een initiatief van Become-IT om ketenintegratie te bevorderen.
Naast Griffioen is er een veelheid aan andere deelnemers; allemaal van meerwaarde voor u als hovenier. Een overzicht vindt u hier www.bibliotheek.suite-mkb.nl.

Wat betekent onze koppeling met Suite MKB voor u als gebruiker?

Het betekent dat u een selectie kunt maken uit ons assortiment vasteplanten, en kunt werken met actuele prijzen en plantinformatie. Ook is het mogelijk om digitaal via Suite MKB prijsaanvragen bij ons te doen en inkooporders versturen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat beide partijen sneller en makkelijker werken, en voor lagere foutmarges.

Wilt u meer weten over dit software pakket?
Kijk op www.become-it.nl of www.bibliotheek.suite-mkb.nl

Of rechtstreeks bestellen bij Griffioen

Als u geen gebruik van maakt/gaat maken van Suite MKB, kunt u uw bestellijsten mailen naar info@griffioenwassenaar.nl.
Hier kunt u ook een sortimentslijst opvragen, of mailen, als u wilt weten of bepaalde soorten voorradig zijn.